Polartec® Power Shield®
Deosebit de rezistente la frecare. Protejeza la vint. Resping apa. Caldura fara greutate. Toate calitatile intr-una singura.
 

"Inainte de Craciun mi-am luat salopeta in Cody si am facut o ascensiune de unul singur pe Grand Teton intr-o zi saptamina trecuta. Traseele in Cody au fost adevarate cabine de dus, asa cum Mark si Bill pot confirma. Picioarele mele au ramas uscate – uimitor! Aceasta tesatura reprezinta un pas urias

  inainte in lumea hainelor pentru alpinisti si schiori. Extraordinara capacitate de rezistenta la vint blocheaza intemperiile, iar timpul sau de uscare este uimitor. * Aceasta tesatura intruneste toate calitatile – izolare termica, rezistenta la vint, rezistenta la apa, rezistenta la frecare si elasticitate. Ideal pentru catarare pe gheata, alpinism, schi fond si expeditii in Himalaya – eu vad aceasta tesatura pe mine in toate situatiile. Este tesatura perfecta pentru cele mai dure conditii pe care le-am intilnit pe munte. Pur si simplu superba! V-o spun cit se poate de sincer."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informatiile din acest site sunt furnizate de catre firma Matei Manufacture Sport, importator si producator
de echipament sportiv licentiat de catre firma Malden Mills Industries din Statele Unite ale Americii