Polartec® Power Dry®
Mentine pielea uscata. Evacuare eficienta a transpiratiei. Uscare imediata. Imbracaminte de corp pentru toate genurile de activitati.
 

“In fotografie sunt eu cu 55 de kilograme imbibate de apa din 180 de kilograme de echipament lasate mai sus si asta pe cele mai dificile pante de grohotis ce se pot imagina. Puteti paria ca transpiram abundent in prima ascensiune de unul singur pe Thor, cel mai inalt perete vertical din lume.

  Primele zile in care am inceput sa duc echipamentul au fost calde si uscate. Urmatoarele14 zile de ascensiune pe versant au fost reci si umede, cu vint puternic. Conditii dure pentru imbracaminte mai ales atunci cind trebuie sa fii cit mai usor. * Tesaturile Polartec® Power Dry® mi-au acoperit corpul tot timpul. Le-am purtat cind am avut nevoie de ajutor (si asta s-a intimplat de mai multe ori decit ar trebui sa stie mama). Am invatat ca este vital sa mentii pielea uscata pentru a te simti confortabil. Pe vreme rece pielea umeda pierde foarte repede caldura si ingheti. Cind vremea se incalzeste, transpiratia iti da acea senzatie de disconfort, “lipicios”. Cele mai importante lucruri care se pot spune despre tesaturile Polartec® Power Dry®: se simt bine pe piele si indeparteaza complet transpiratia. Este incredibil cit de repede se usuca. Imbracamintea va pastreaza pielea uscata si confortabila ceea ce reprezinta secretul mentinerii constante a temperaturii corpului. * La fel de important, arata bine in serile cind decimez inamicii pe tabla de Scrablle in barul Yosemite. Nu-i rau deloc in tricourile din Polartec® Power Dry®, asta in ciuda vechimii si a purtarii lor indelungate. Acum, hai sa vedem cum folositi cuvintele 'sechela' si 'vizionar''"

 

 

 

 

 

Informatiile din acest site sunt furnizate de catre firma Matei Manufacture Sport, importator si producator
de echipament sportiv licentiat de catre firma Malden Mills Industries din Statele Unite ale Americii